🔐

logo-rijkdominjerelatie

Mijn vriendin heeft een ander – Verliefd op een ander

Inhoud

Mijn vriendin heeft een ander – Is verliefd op een ander, Wat nu? 

Als dit bericht jou in de afgelopen dagen of weken heeft bereikt dan is er heel wat om over na te denken. In de afgelopen jaren ben ik met duizenden mannen en vrouwen in contact geweest die in dezelfde situatie zaten als jij? Ik zal helderheid en inzicht proberen te scheppen in deze heftige tijd. Ik werk als relatietherapeut en ben auteur van de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. Ik deel mijn ervaringen en inzichten met jou, om je verder te helpen, Marieke Proper, auteur en relatietherapeut

 

 

Het bericht van overspel kan als een botte bijl door een rustig en kalm leven walsen en flink wat chaos en schade achterlaten in het leven van jou, als partner. Maar ook in het leven van eventuele kinderen. Het beeld van een toekomst is in één klap onzeker.

((Check altijd even je spam als je geen mail ontvangt!!))

Houden de volgende vragen je bezig, lees dan verder;

 • Kunnen we nog samen verder?
 • Ben ik niet genoeg?
 • Waar ging het mis?
 • Voor wie kiest mijn vrouw?
 • Wat houdt ze nog meer geheim?
 • Welk effect heeft dit op onze kinderen/gezamenlijk huis of financiën?

Als je ontdekt dat je vrouw/vriendin een ander heeft start er een enorme stressvolle fase met onzekerheid. Je zelfvertrouwen loopt een flinke deuk op. Boosheid en momenten dat je de ander juist probeert te begrijpen wisselen zich af.

Ik heb 5 video’s voor je opgenomen. Ze helpen je de situatie beter begrijpen en geven je inzichten en helderheid op de WAT NU? vraag.

((Check altijd even je spam als je geen mail ontvangt!!))

Wanneer je vrouw verliefd is geworden op iemand anders kan dit je een diep gevoel geven er alleen voor te staan. Je dacht dat jullie samen één waren. Een team. Je dreigt niet alleen je liefde te verliezen, maar ook je maatje.

Wat is er nog mogelijk?

 • Kom erachter wat jullie nog bindt
 • gebruik de motivatie die je zelf nog voelt als motor
 • Verdiep je in de gevoelens van je vriendin/vrouw
 • Kom erachter wat de oorzaak is van deze situatie
 • En ontdek of, en zo ja, hoe? jullie samen verder kunnen

((Check altijd even je spam als je geen mail ontvangt!!))

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven