🔐

logo-rijkdominjerelatie

Welke beslissing neem je als je gevoelens hebt voor een ander?

Inhoud

Piekeren, eindeloos analyseren, stressgevoelens.

Welke beslissing neem je als je gevoelens hebt voor een ander?

Als je vermoeid bent van de stress is beslissen lastig. Er staat ook nogal wat op het spel. Je verlaat niet zomaar het leven dat je hebt opgebouwd om met iemand anders één nieuw leven op te bouwen. Misschien hebben jullie naast een gezamenlijk thuis ook nog jonge kinderen, of ben je financieel afhankelijk van elkaar. Redenen genoeg om hier heel goed over na te denken.

In een interview van ongeveer 45 minuten beantwoord ik vragen van vrouwen die verliefd zijn geworden op iemand anders. Welke twee type relaties overkomt zoiets? Of terwijl wanneer loopt je relatie het risico op overspel? Wat is de oorzaak? En wat kan je het beste doen als je diepe gevoelens voor een ander hebt ontwikkeld?

De video is te bekijken in mijn besloten groep op facebook. Je kunt toegang krijgen tot de video waarin ik alle vragen beantwoord rondom de gevoelens die je hebt voor een ander en jouw relatiegeluk op dit moment in de weg staan. Je krijgt zonder twijfel een aantal nieuwe inzichten.

En heb je na afloop vragen, dan beantwoord ik die uiteraard graag. Liefs Marieke
Auteur en relatietherapeut

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven