🔐

logo-rijkdominjerelatie

Gevoelens voor een ander, constante behoefte om bij hem of haar te zijn

Inhoud

Het zal je maar gebeuren. Dat je enorm verliefd bent geworden op iemand anders. En je eigenlijk helemaal niet meer weet hoe het nu verder moet. Dat je er slecht van slaapt. Het je stress geeft en je al helemaal niet durft te praten met anderen, omdat iedereen er wel wat van vindt. Je niet eerlijk kan zijn tegenover je eigen partner, omdat je de woorden niet kunt vinden en je de ander het verdriet wilt besparen. Zolang als dit speelt poog je dit grote gevoel je eentje ‘op te lossen’.

Ik schreef 2 romans over dit onderwerp ( In De Ban Van De Tweelingziel Deel 1 & 2) die voor jou voor veel herkenning gaan zorgen.

Kijk je liever video? Ik heb 5 video’s voor je opgenomen die je geheel gratis kunt kijken (download meteen de eerste). Dit is een uiterst ingewikkelde situatie die voor veel stress en gevolgschade kan zorgen. Maar aan de andere kant juist een moment zou kunnen zijn om zaken (binnen je huidige relatie) onder de loep te nemen. Wat mag er veranderen? Waar vraagt deze situatie om?

Als je constant de behoefte voelt om bij een ander te zijn dan kan de ander bijna een soort verslaving worden. De drang om de ander te contacten, op te zoeken en bij die ander te zijn kan zo groot worden dat jij je afsluit voor al het andere. Je bent er constant mee bezig in je hoofd. Dat maakt helaas ook dat je slaapproblemen kan krijgen vanwege het piekeren en het overactief zijn van je hersenen. Je komt niet meer aan ontspanning toe. Een heel je hart meditatie zou goed voor je kunnen werken om jouw ademhaling terug te brengen naar een gezond ritme. Daarnaast krijg je een goed beeld van wat jouw onderbewuste je wil vertellen. Je bent nu constant met je linker hersenhelft bezig, je ratio, maar wat wil je nu eigenlijk echt? Wat is er echt belangrijk?

Heel vaak denken we dat we er alleen voor staan. Dat is niet zo. Er zijn duizenden net als jij in eenzelfde strijd verwikkeld. Ik heb meer dan 10.000 exemplaren van In De Ban Van De Tweelingziel verkocht. Dat zegt genoeg lijkt mij. Geef de moed niet op. Je kan ook lid worden van onze besloten facebookgroep en met vragen van anderen meelezen.

Je staat niet alleen…

Veel liefs,

Marieke Proper
Auteur en relatietherapeut

?In De Ban Van De Tweelingziel (( Deel 2 nu ook beschikbaar!! )) is een verhaal over liefde, passie, grenzen verleggen, jezelf verliezen en opnieuw leren kennen. Valt het fijne mooie leven dat je had stukje bij beetje uit elkaar of is de ontmoeting met je Tweelingziel juist een zegen?

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven