🔐

logo-rijkdominjerelatie

Telefonisch Consult Relatietherapeut Marieke Proper

Inhoud

Telefonisch Consult Relatietherapeut Marieke Proper

Denk jij er de laatste tijd vaker over na om uit elkaar te gaan? Of voel je dat er iets moet gebeuren om een breuk te voorkomen?

Om vele redenen stellen we scheiden zo lang mogelijk uit. Denk aan eventuele kinderen, een gezamenlijke thuis, vele gemaakte herinneringen en banden die we hebben opgebouwd met vrienden en bekenden.

Scheiden is ingrijpend. Voor jou en voor je partner. ‘En beslissing als scheiden is zondemeer het begin van een grote verandering.’

Als we onszelf de vraag stellen of scheiden werkelijk is wat we willen, blijken er vaak nog allerlei mogelijkheden te zijn om de relatie in de basis te versterken en een scheiding af te wenden. Scheiden is namelijk enorm definitief. Aan een relatie werken is opbouwend. Maar waar begin je?

 • Bij een telefonische intake van een uur.

Je kunt direct een telefonisch consult aanvragen met #1relatietherapeut Marieke Proper & al jouw relatie-vragen voorleggen. Stuur een mail met je verhaal en ik neem spoedig contact op voor het inplannen van een telefonisch consult. We hebben allerlei mogelijkheden om je te helpen.  

Marieke Proper, is auteur en relatietherapeut en o.a. gespecialiseerd in overspel, burn-out en relatie crisis.  (van haar roman In De Ban Van De Tweelingziel zijn inmiddels 10,000 exemplaren verkocht, er is inmiddels ook een deel 2) Marieke heeft als professional aan de zijlijn gestaan van honderden relatie vraagstukken. Een scheiding kan in veel gevallen voorkomen worden door haar interventie. Neem bijvoorbeeld overspel. Als hier sprake van is veranderd dit je relatie ingrijpend. Het is belangrijk om hulp in te schakelen van iemand met veel ervaring met dit vraagstuk. De stress kan uitputtend zijn. 

‘Heeft het voor jullie nog zin om aan je relatie te werken?’

 • Als jij een noodzaak voelt om je gezin/relatie en of jullie thuis bij elkaar te houden, als jij een diep verlangen hebt naar rust en harmonie in de relatie. Dan heeft werken aan je relatie waarschijnlijk zin.
 • Als jij voelt dat er nog veel is om voor te vechten, voelt dat jij zelf nog zaken kunt aangaan om de relatie te verbeteren en een scheiding niet datgene is wat jij werkelijk wilt, dan heeft het nog zin om een gesprek aan te gaan met een relatietherapeut.
 • Als jij antwoorden wilt op vragen als; hoe zijn we in deze crisis beland? Waarom zijn we de verbinding kwijt? Welke gezamenlijke belangen spelen er? Wat is er NU nodig om elkaar terug te vinden?

Spreken de volgende inzichten en verbeteringen je aan?

 • Je komt achter de werkelijke oorzaak van de relatieproblemen
 • Hoe je direct je stressniveau verlaagd
 • Wat de eerste stap is die je kunt nemen naar rust en harmonie
 • Je ontdekt wat je kunt doen om je partner te helpen
 • Je ontdekt welke behoeftes bij jou spelen
 • Wie er over grenzen gaat
 • Hoe je veel effectiever kan communiceren
 • Je zelfvertrouwen groeit
 • er ontstaat binnen een uur perspectief. 
telefonisch consult relatietherapeut
telefonisch consult relatietherapeut

Neem vrijblijvend contact op via de mail en deel je verhaal

Het kan enorm spannend zijn om contact te zoeken met een relatietherapeut. Daarmee erken je namelijk dat er volgens jou zaken spelen die je op dit moment uit balans brengen. Ik waardeer om die reden enorm dat je de moed hebt om contact op te nemen. Kwetsbaarheid is niet gemakkelijk. Veel mensen modderen om die reden lange tijd aan, voordat ze contact opnemen en daadwerkelijk een telefonisch consult boeken. Om de drempel te verlagen stel ik je 2 vragen die je via het contactformulier kunt beantwoorden.

 • Wat is de reden dat je contact opneemt?
 • Hoe zou je jullie situatie op dit moment omschrijven? Ik dank je alvast hartelijk, warme groet, Marieke Proper

 

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven