🔐

logo-rijkdominjerelatie

Mijn vrouw is verliefd op een ander. 4 gemiste signalen

Inhoud

Mijn vrouw is verliefd op een ander. 4 mogelijk gemiste signalen

Als je het gevoel hebt (of weet) dat je vrouw verliefd is op een ander staat het fundament van je leven op losse schroeven. Al je zekerheden zijn plots onzeker. Dat kan voor enorme stress zorgen. Een drang om te controleren en zelfs voor slaapproblemen.

Ik heb mij als therapeut en coach gespecialiseerd in klachten voortkomend uit overspel. Ik deel kennis met je die ik heb vergaard na jarenlange analyses van duizenden mannen en vrouwen. Sommige punten zullen je boos maken, confronteren, maar met deze korte blog nodig ik je uit boven je eigen situatie te gaan staan en zelf te analyseren.

Tijdens de corona crisis zoeken we (nog) minder snel hulp voor een situatie als deze. We proberen het intern op te lossen. Maar missen de rust en worden vooral door emotie en boosheid overmand. Ik heb besloten al mijn video’s gratis beschikbaar te maken. Zitten jullie in een situatie met overspel, bekijk meteen de eerste van een hele reeks gratis video’s en doe er je voordeel mee. Ik deel al mijn kennis en inzichten en geef handvatten hoe om te gaan met de situatie. Lees je liever een roman. Ik heb 2 romans (In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2 ) geschreven waarin je veel herkenning en steun kunt vinden. Als partner, maar ook als je zelf verliefd bent geworden op een ander.

  1. drang om te veroveren

    Kennelijk is er iemand geweest met een drang jouw partner te veroveren. Dit is geen persoonlijke aanval op jou. Onthoud dat. Veroveren op zich is een heel natuurlijk proces. Een chemisch proces bijna. flirten en aantrekking spelen een rol. Het kan zijn dat je zelf afgeleid was door werk of andere zaken. Misschien heb je het niet in de gaten gehad en het gevoel dat het nu te laat is. Ik wil je nu laten weten dat het niet te laat is. Het is een moment om te bezinnen en na te denken over jezelf. Wat wil je zelf met deze situatie? Het belangrijkste is dat je er niet aan onderdoor gaat, Ik zou het ook afraden om hele rigoureuze beslissingen te nemen. Eerst bezinnen!vlinders

  2. Het gevoel bij haar te willen zijnTijd is het meest kostbare dat je weg kunt geven. Tijd komt nooit meer terug. Zelfs de tijd die jij neemt om dit te lezen kan je maar éénmalig besteden. Let dus goed op! Als iemand veel tijd investeert in iemand anders dan gaat die persoon zich heel speciaal voelen. Het is een verleidingskunst die we als mens goed beheersen. Het zit in onze natuur. We willen stom gezegd voortplanten en om die reden investeren we tijd. Misschien ben je zelf veel weggeweest, Heb je veel zaken voorrang gegeven op de aandacht en de behoefte van de ander. Dat kan. Dat moet niet. Let op! Er is geen schuldige. Ik vertel je slechts wat er is gebeurd. Ik heb dit vele honderden, misschien zelfs duizenden keren geanalyseerd. Het proces van verleiding is een proces dat we bijna allemaal beheersen. Echter, passen we het toe. Blijven we tijd investeren in elkaar? Ik zeg niet dat je hiermee het overspel kan voorkomen, maar benoem een feit. Er is iemand die tijd (veel tijd) heeft vrijgemaakt voor je partner. En dat vlijt enorm.
  3.  Haar te verrassenAls we verliefd worden dan maken we allerlei gelukshormonen aan. We willen meer van die hormonen aanmaken en zoeken naar manieren om de ander gelukkig te maken. je partner heeft er waarschijnlijk onwijs goed uitgezien. gestraald. Pijnlijk voor jou, maar probeer voorbij je ego te kijken. Je partner heeft dingen over zichzelf ontdekt. Probeer uit te vinden wat haar zo deed stralen. Waar werd ze zo gelukkig van. Veel partners komen in een ‘we vechten voor onze relatie’ situatie terecht en stralen vervolgens niet meer. Probeer voorop te stellen dat het belangrijk is dat je beiden weer gelukkig wordt en gaat stralen. Onderzoek wat daarvoor nodig is en ga de ander niet eindeloos ongelukkig maken met schuldgevoelens en conflict. Gebruik deze situatie om elkaar beter te leren kennen. Dat is de enige duurzame oplossing. ja je bent gekwetst, maar dit is niet het einde van de wereld. Jullie kunnen dit samen overwinnen als je elkaar weer gaat verrassen.
  4. De ander keek haar aanOogcontact is zo een krachtige mogelijkheid om de ander te verleiden. Als we oogcontact maken kunnen we de ander betoveren. We kunnen met onze ogen de ander het gevoel geven dat diegene de enige is op deze aardbodem. Als we oogcontact vermijden dan is dit een belangrijk teken aan de wand. Mensen die iets te verbergen hebben mijden oogcontact. Als we het gevoel hebben dat we straf krijgen dan kijken we ook liever naar de grond. We kijken een ander alleen aan als we willen dat diegene de waarheid ziet. Soms zijn we te bang om de waarheid te delen. Te verdrietig of te boos. Als iemand verliefd is dan straalt dat van de ogen af. Een blind paard mist alleen deze informatie.

Waarom deel ik deze informatie met je? Omdat ik niet geloof dat overspel het einde van jullie relatie hoeft te betekenen. Helemaal niet zelfs. Het is tijd om wakker te worden en samen opnieuw nieuwsgierig te worden naar elkaar. Hand in eigen boezem te steken en weg te blijven bij verwijt, oordeel en trauma. Als je hier samen uit wilt komen is het tijd om opnieuw over elkaar te leren. Kijk mijn video’s en voel je vooral niet alleen staan in deze periode.

Ik ga je van alles vertellen over de werking van onze hormonen bij verliefdheid en stress en hoe op de korte termijn al beter met elkaar te communiceren… Succes!!

Veel liefs Marieke

verliefd op een ander, download hier gratis mijn video’s.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven