🔐

logo-rijkdominjerelatie

Hoe blijf je (in hemelsnaam!!) positief als alles tegenzit?

Inhoud

Zelfs in hele moeilijke fases in mijn leven geloofde ik dat het goed zou komen.

En als ikzelf de moed dreigde te verliezen dan ging ik opzoek naar mensen met professionele kennis die mij op dat moment van voldoende informatie konden voorzien zodat ik weer hoop kon hebben.

Lukt het jou om in een lastige of zelfs moeilijke periode toch de juiste keuzes te maken zodat je leven in positieve zin veranderd? Niet echt? Dan zou ik je graag een handje helpen..

Zie jij op dit moment vooral veel beren op de weg?
Ben je bang dat het mis zal gaan?
Zie je tientallen risico’s?
Ervaar je snel stressgevoelens?
Heb je vaak last van schuldgevoelens?
Ben je op het moment sneller moe?
Zie je even geen kansen?

Ik geloof dat dit niet je natuurlijke staat van zijn is. Het is onrust veroorzaakt door omstandigheden soms lang geleden. Vanwege de teleurstellingen die je te voorduren hebt gehad. Vanwege behoefte aan veiligheid die ooit niet is geboden.. terwijl je dat zo hard nodig had.

Ervaar je op dit moment stress? Legt dit een druk op jullie relatie? Ziet de toekomst er grauw uit? Weet dan dat er werk aan de winkel is. Intern werk. Mind-set werk. Dit kan je leven en je relatie snel een hele positieve draai geven.

Ik heb een 3 delige video training opgenomen die je Gratis kunt downloaden. Ga de eerste opdracht Arme relatie/Rijke relatie doen, meteen ook de tweede en derde.. en laat je verrassen door je eigen creativiteit, visie en kracht.. 1f49e?

https://rijkdominjerelatie.nl/gratis-video-training-deel-3/

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven