🔐

logo-rijkdominjerelatie

Hij moet veranderen, anders ga ik bij hem weg!

Inhoud

‘Naar een relatietherapeut?’ Daar voelt Frank echt helemaal niets voor. Dini staat tegenover me en zegt dat ze het niet meer weet. ‘Hij moet veranderen, anders ga ik bij hem weg.’ Ik zie dat ze het meent. Het is echt vijf voor twaalf. Ik heb Dini zeker vijf jaar niet gesproken en destijds was ze net bevallen van een tweede dochter. ‘Kan ik iets voor je betekenen?’ Vraag ik voorzichtig. Dini legt me nogmaals uit dat Frank absoluut niet met iemand wil praten, dus ze vreest van niet.

‘Misschien is er toch iets dat ik voor je kan doen.’ Ik vertel haar dat ik recent een hele waardevolle uitzending heb gemaakt met psycholoog Ton Creemers. ‘Bekijk hem en laat me weten wat je ervan vindt. Het maakt in dertig minuten heel veel duidelijk.’
‘Wat is dat dan voor video?’ Ik leg haar kort uit dat er 4 basis elementen van groot belang zijn voor een gelukkige relatie. Als je weet welke ontbreekt, of het minst aanwezig is, dan weet je ook waar je samen aan kunt werken.

Dit soort gesprekken doen me altijd weer beseffen hoe belangrijk het is dat mensen zich niet alleen voelen en dat we elkaar helpen waar we kunnen, zonder dat een ander zich verplicht of bezwaard hoeft te voelen om met zijn of haar pijn bij je te komen.

Via deze link ontvang de uitzending, Passen we wel bij elkaar? van Ton Creemers & Veilig scheiden of blijven? met advocate & Mediator Annemieke Kwaaitaal ook meteen in je mailbox, plus mijn video RIJKE RELATIE/ ARME RELATIE

DIRECT DOWNLOADEN

Sterkte en liefs, na regen komt weer zonneschijn. ?

Delen mag. In jouw omgeving loopt vast en zeker ook iemand rond die midden in een dergelijke moeilijke fase zit.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven