7 duidelijke signalen dat je partner, man/vrouw vreemdgaat

Vaak hebben partners een sterk onderbuik gevoel dat er iets niet klopt, maar kunnen er de vinger niet op leggen. Er zijn 7 duidelijke signalen dat je partner, man/vrouw vreemdgaat die ik op deze pagina voor je ga beschrijven. Allereerst zal ik kort uitleggen wie ik ben. Ik ben Marieke Proper, relatietherapeut gespecialiseerd in overspel en burn-out. Ik help partners die samen verder willen na overspel, of partners hun leven oppakken, nadat overspel de relatie kapot heeft gemaakt.

Vreemdgaan waarom?

Vreemdgaan, het kan iedereen overkomen. Ook mensen die het nooit van zichzelf hadden verwacht. Overspel kan mannen, of vrouwen letterlijk slopen. Burn-out of depressie klachten met zich mee brengen en fysieke klachten. Wij pakken in een traject al deze dingen op, zodat mannen en vrouwen die overspel hebben meegemaakt weer in hun eigen kracht kunnen komen. Ik geef je heel graag meer informatie over wat overspel doet met mensen binnen mijn gratis videoreeks Verliefd op een ander. Download 5 video’s gratis.

1e signaal Je partner is ineens super opgewekt.

Ziet er goed uit. Valt af. Straalt Of terwijl is verliefd. Als mensen verliefd zijn neemt de eetlust af en nemen allerlei hormonen jouw lichaam letterlijk over. Hierdoor lijkt jouw partner wel onder invloed van een drugs. Mega hyper. En energiek.

2e Vreemdgaan herkennen aan een SOA.

Helaas zie ik geregeld mensen die een soa oplopen door onveilige seks met hun affaire. Je brengt hiermee de gezondheid van je partner in direct gevaar. En natuurlijk ook je eigen gezondheid. Heel erg treurig, maar het gebeurd. Als jouw partner ineens een soa heeft is het tijd voor een goed en vooral eerlijk gesprek. 

3e Je partner stelt een open relatie voor.

 

Vaak beginnen mensen die vreemdgaan over een open relatie. Terwijl ze daar eerder nooit over spraken. Ook willen ze graag experimenteren of samen naar clubs. In wezen wil diegene eerlijk zijn over zijn of haar verlangens, maar draait eromheen. Vaak speelt verliefdheid een grotere rol, dan de wens om polyamoreus te leven. 
Relatietherapeut Marieke Proper

Relatietherapeut Marieke Proper

Relatietherapeut Marieke Proper

Ontdekken dat je partner vreemdgaat is enorm stressvol. Weet dat er hoop is. En dat veel koppels door mijn begeleiding hier samen sterker uitkomen. Mocht je naar aanleiding van dit artikel een afspraak willen? Bezoek De Praktijk. Online Intake Mail; info@rijkdominjerelatie.nl Whatsapp 06-23549844

4e Vreemdgaan herkennen aan een frisse geur, nieuwe lingerie, en onverklaarbare uitjes

Als routines veranderen, en iemand plots anders ruikt, zich anders kleed en plots onverklaarbare uitjes plant, dan kan het zijn dat hij of zij zichzelf herontdekt door de relatie met een affaire en hierdoor ook andere intresses krijgt en zich anders gaat kleden. Routines veranderen.

5e Vreemdgaan herkennen aan schrikachtig gedrag.

Je partner legt snel zijn mobiel, of schrikt als je plots eerder thuiskomt dan gepland. Veel op haar mobiel zitten en deze overal mee naar toe nemen en schrikken als de partner erin kijkt, al is het maar voor de tijd, is een teken dat je partner iets verbergt. 

6e Vreemdgaan herkennen aan stress bij je partner

vreemdgaan, een affaire, een verliefdheid. het is heel erg stressvol. Door de stresshormonen en het bedrog kan het dat je partner slechter slaapt. Zich lastig kan concentreren en dingen vergeet. Je partner kan ook onaardig en snel geïrriteerd zijn tegen jou. Ook dit kan een teken zijn dat jouw partner vreemdgaat.

7e De seks is anders

Tot Slot is de seks anders. Of er is helemaal geen seks meer. Of de seks is juist veel intenser en frequenter. In elk geval is het een gegeven dat er seksueel iets veranderd als mensen in een affaire zitten en jouw partner vreemdgaat.

Als jouw vrouw verliefd is op iemand anders en dus een affaire heeft.

Ik heb 2 video’s opgenomen, die jou informatie en inzicht geven. Ik raad je ten slotte aan om de videoreeks verliefd op een ander te downloaden. Dan help ik je (vrijblijvend) met andere video’s verder.

 

Video 2
Wil je meer weten? Kijk dan ook de tweede video.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Gerelateerde artikelen

Pin It on Pinterest

Share This