🔐

rijkdom in je relatie

3 tips bij twijfel relatie of relatiecrisis

Inhoud

Zitten jullie in een relatiecrisis? En twijfel je erg of je verder wilt met je relatie?

In de video deel ik 3 tips bij twijfel relatie of relatiecrisis. Het is een LIVESTREAM video!

Relatieproblemen zijn vermoeiend, maar kan je oplossen. Ook als er sprake is van overspel

De meeste mensen die contact opnemen met mij die twijfelen over de relatie. Vaak is er overspel. Of spelen er sterke gevoelens voor een ander mee in deze crisis. Het 1e wat er gebeurd als er twijfels zijn over de relatie gaat de alert-knop aan. De piekergedachten en zorgen komen direct. Ons interne alarmsysteem gaat aan en we komen vrijwel direct in de overleefstand. In de video deel ik allerlei tips, zodat je weet wat je kunt doen als je in de onzekere situatie zit vanwege de twijfels over je relatie.

De impact van een affaire

De impact van een affaire is groot. De cirkel van vertrouwen is verbroken. Vertrouwen herstellen gaat vaak moeizaam na een affaire. Een partner heeft vaak last van datgene waar hij of zij achter is gekomen. Beelden, gelezen teksten, veranderde herinneringen, ze hebben een enorme inpakt en zorgen voor een vertrouwensbreuk. Malen en piekeren over wat er is gebeurd speelt vaak een rol in de 1e fase. Mijn tip is om je te realiseren dat het een normale reactie is dat je emotioneel bent.

Welk advies moet je direct opvolgen bij overspel

Het 2e advies is, zoek een onafhankelijke sparringpartner. Iemand waarmee je helderheid krijgt over je keuze. Een perspectief gaat schetsen. Zodat je weer weet wat je next step moet zijn. Het 3e advies luidt ‘Maak pas een keuze als hoofd hart en buikgevoel op één lijn zitten!’

Plan een intake met relatietherapeut Marieke Proper

‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel, een relatiecrisis of burn-out. Door mijn ervaring kan ik veel delen over de complexe mix van problemen die ontstaat door overspel en hoe je aan relatieproblemen kunt werken.  Als je door een diepe crisis gaat met elkaar dan is expertise op het gebied van overspel van groot belang, omdat er een complexe mix van zaken en emoties ontstaat bij overspel. Natuurlijk heeft het overspel een reden. Ook deze is van belang om uit te diepen. Stuur mij een app bericht 06-23549844 of een mail naar info@rijkdominjerelatie.nl en ik help je direct verder.

Zullen we samen in gesprek gaan? Energie Level Check (online of in de praktijk)

Verliefd op een ander?

Je hebt wellicht (met je hoofd) gekozen voor je eigen partner. Je blijft in de situatie zitten, maar ondertussen gaat DIE ander niet uit je hoofd. Soms overvalt je een angst om de ander definitief te verliezen. Waardoor je op en neer gaat (in je hoofd of letterlijk) van de ene naar de andere relatie. De twijfel over de relatie doet enorm veel met jou en met je partner. Dat brengt veel stress. Soms is de stress zo hoog opgelopen dat je echt hulp nodig hebt, om er niet onderdoor aan te gaan.

Het ken jij je in de volgende bullets vanwege de twijfels over de relatie? Als je deze pagina tot het einde leest kan dit jouw leven compleet veranderen.

  • Zitten jullie in een relatiecrisis?
  • Heb je stressklachten?
  • Maak jij je zorgen over jullie toekomst?
  • Slaap je slecht?
  • Pieker je constant over je relatie?
  • Kan jij je slecht concentreren op je werk vanwege de relatieproblemen?
  • Zie je in dat er dingen moeten veranderen?
Wat levert een relatie analyse sessie jou op?

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper De duizenden analyse gesprekken gaven mij ontelbare inzichten in de redenen van overspel. Als auteur van de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2 en relatietherapeut heb ik ontelbare sessies gehad met partners die in een zeer vergelijkbare relatiecrisis zitten als jij. Heb je vragen? Wil je dingen delen? Wil je een afspraak maken voor relatietherapie? Mail mij gerust door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Gerelateerde info op andere pargina.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven